Resultats del quadern de debat familiar #PALAU60_20

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 00:00

A principis d’aquest any, l’Ajuntament va començar un procés de participació ciutadana per tal de conèixer la percepció de les palauenques i palauencs, sobre la generació i gestió dels residus que genarem, a través d'un quadern distribuït a les escoles, destinat a les famílies amb infants en edat escolar. 

Al Quadern, la Laia i l'Àlex ens expliquen la història d'un dinar de diumenge molt entretingut, que intercala preguntes, de manera que des dels més grans de casa fins als més menuts, hi han pogut dir la seva. 

Es van recollir un total de 341 quaderns dels 595 que es van distribuir als diferents centres educatius i equipaments municipals. Per tant, l'índex de resposta ha estat del 57% de participació. 

El passat dissabte 6 d'abril, va tenir a la Sala de Plens de l'Ajuntament, la presentació dels resultats del "Quadern de debat familiar" i del balanç de la recollida selectiva de residus l'any 2018.  

També pots veure el vídeo amb el recull de dibuixos que han fet els infants de Palau, de com imaginen el mon d'aquí 25 anys, aquí!

Darrera actualització: 23.10.2020 | 13:42

Imatges

Presentació dels resultats 2018