BaixMontseny.cat una plataforma marketplace sorgida com a resposta a la crisi econòmica de la Covid-19

Divendres, 15 de gener de 2021 a les 00:00

Amb la presència de més de 70 establiments comercials i de serveis del Baix Montseny s'ha presentat la iniciativa BaixMontseny.cat, una plataforma MarketPlace sorgida de la cooperació de diversos establiments del Baix Montseny com a resposta a la crisi econòmica provocada per la Covid-19.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de tots els ajuntaments del Baix Montseny, vol ser una  plataforma de venda en línia per a comerços i serveis dels municipis del territori.

Es tracta d'un portal web del tipus marketplace per tal que els veïns de la zona puguin trobar en un únic lloc els productes i serveis del seu poble i voltants i que puguin comprar còmodament i amb un servei de repartiment unificat tot allò que necessiten mentre donen suport al comerç local. La plataforma compta també amb una zona d'agenda cultural i esdeveniments per tal que les associacions, entitats, artistes i artesans de la comarca puguin penjar els seus actes i accedir al màxim públic potencial de l’àrea d’influència al que s'adreça.

Darrera actualització: 15.01.2021 | 19:01