Fes l'anàlisi de viabilitat de la teva empresa!

Dijous, 18 de febrer de 2021 a les 00:00

PIMEC, amb el recolzament del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, posa en marxa per a les empreses el Pla de Viabilitat Empresarial, una palanca de reflexió i coneixement per analitzar, preparar i impulsar el futur. La clau de l’èxit per superar els reptes actuals.

Amb el Pla de Viabilitat Empresarial analitzaràs el teu negoci i podràs preparar-lo perquè segueixi essent viable en el futur. Un programa de país 100% subvencionat, que compta amb els/les millors professionals d'assessorament especialitzat en pimes, i és concebut per empresaris/àries per ajudar a altres empresaris/àries. 

Aquesta iniciativa s’emmarca en les mesures que s’impulsen per pal·liar els efectes de la Covid-19 i, en aquest cas, PIMEC i el Govern volem donar suport a les empresàries i empresaris de les petites i mitjanes empreses del nostre país, que representen més del 99% del teixit empresarial.

El Pla de Viabilitat Empresarial està dirigit a:

· Empreses d’entre 1 i 249 treballadors i amb 3 o més anys d’activitat

· Empreses amb matriu o centre de decisió a Catalunya

· Sectors d’activitat que hagin patit de forma rellevant les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19

El Pla de Viabilitat té per objectius:

  1. DIAGNOSTICAR, de forma clara a curt i mitjà termini, la situació i viabilitat de l’empresa amb indicadors predictius dels àmbits econòmic, financer, laboral, estratègic comercial i organitzacional.
  2. CAPACITAR l’empresariat amb el conjunt d’eines necessàries, per tal de portar a terme una anàlisi i reflexió i una identificació clara dels factors claus de canvi o transformació per assegurar la viabilitat de les empreses.
  3. ESTRUCTURAR un full de ruta de viabilitat empresarial de l’empresa, on es defineixin les accions necessàries a executar per assolir els objectius establerts.
  4. ACONSEGUIR la viabilitat del negoci a mitjà i llarg termini.

Termini per a fer-les inscripcions fins el 8 de març de 2021.

Podeu trobar més informació, vídeos i altre material gràfic en el següent enllaç: https://www.plaviabilitat.cat

Darrera actualització: 18.02.2021 | 08:31