Formació d’administració electrònica gratuïta per a empreses i autònoms 

Dijous, 5 de novembre de 2020 a les 00:00

Des de l’Ajuntament, amb el suport de Diputació de Barcelona, realitzarem una formació d’administració electrònica gratuïta per a empreses i autònoms, que pretén facilitar les eines i els conceptes per facilitar l’operativa dels tràmits en línia.

L’objectiu general és facilitar la utilització del canal digital entre els ciutadans i participants i l’Administració Pública (AAPP).

Els objectius específics són:

  • Explicar el funcionament de la Finestreta Única Empresarial. Compartir conceptes sobre la seva utilització per fer tràmits en línia de manera pràctica.
  • Aconseguir que els participants vegin les avantatges d’emprar certificat/identificació digital, signatura i facturació electrònica, que entenguin què son i com funcionen i que puguin decidir com implantar-los a les seves organitzacions.

La formació s’estructura en 3 webinar’s:

  • Webinar 1: UTILITZACIÓ SIMPLE I EFICIENT DE CERTIFICAT DIGITAL, IDENTIFICACIÓ DIGITAL (IDCAT MÒBIL), SIGNATURA ELECTRÒNICA – dimecres 11 de novembre de 15 a 17 h.
  • Webinar 2: UTILITZACIÓ SIMPLE I EFICIANT DE FACTURACIÓ ELECTRÒNICA – dimecres 18 de novembre de 15 a 17 h. 
  • Webinar 3: UTILITZACIÓ DE LA FINESTRETA ÚNICA EMPRESARIAL I TRÀMITS EN LÍNIA(INCLOU LICITACIONS) – dimecres 25 de novembre de 15 a 17 h.

Els 3 webinars son independents, tanmateix es aconsellable que els participants assisteixin als 3, donat que estan relacionats, i per poder moure’s amb facilitat per a efectuar tràmits i processos en línia tan amb l’administració pública com amb tercers, siguin proveïdors, clients, col·laboradors, personal, etc., és necessari dominar l’operativa amb certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica.

La mecànica de cada Webinar (1, 2 i 3) serà de 1,40 h de contingut i 20 minuts per a dubtes, recapitulació i conclusions.

Tot i ser gratuïts cal inscripció prèvia a smpt.poligons@smpalautordera.cat per tal de fer-vos arribar l’enllaç al ZOOM de cada una de les sessions.

Darrera actualització: 05.11.2020 | 16:44