Escola municipal de música

L’Escola municipal de música de Palau és un centre obert a tothom, dinàmic i creatiu, pensat per a servir a les persones i que compta amb un equip professional molt competent, que afegeix valor cultural al municipi a partir de pràctiques educatives diverses, de qualitat i innovadores. Aspira a esdevenir un centre integrat en la quotidianitat de la vida cultural i artística del municipi, a incorporar un ampli ventall d’usuaris procedents dels diferents sectors socials del municipi i a esdevenir la resposta a les diferents necessitats de formació musical tant dels usuaris que aspiren a professionalitzar‐se en un futur, com dels usuaris que volen gaudir d’un primer contacte amb la música, com dels usuaris que s’inicien en la pràctica musical en edats més avançades.

- La proximitat als ciutadans, als col·∙lectius i als agents culturals de la ciutat
- La funcionalitat dels aprenentatges
- El grup com a eina pedagògica i com a espai expressiu
- L’autonomia pedagògica
- La qualitat metodològica i artística

Què fem?

Oferim una oferta educativa que va des de l’educació musical de primer contacte a la formació avançada, de qualitat, flexible i oberta a tothom amb l’objectiu d’atendre els interessos diversos dels ciutadans del municipi. La pràctica musical, la vivència, la creació i l’experimentació són els elements prioritaris per damunt de la conceptualització teòrica i a partir d’aquests assolirem l’aprenentatge musical i el creixement personal.

Preinscripcions: del 20 al 30 de maig.

Gestionat per : Musicop. Escola reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb el codi  de centre 08071688.

Arenys de Mar, 5 - 08460 Santa Maria de Palautordera
Telèfon: 646 913 850
Adreça electrònica: escola.musica@smpalautordera.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 12.12.2019 | 14:52