Llar d'infants Municipal Sol Solet

Centre de titularitat municipal amb gestió indirecta, sostingut amb l'ajut del Departament d'Educació.

Primer cicle d'educació infantil (0 a 3 anys) amb 1 línia educativa distribuïda en:

  • 1 aula de 0-1 anys per a 8 alumnes
  • 1 aula d'1-2 anys amb 13 alumnes
  • 1 aula de 2-3 anys per a 20 alumnes.

Total: 41 places

La Llar d’Infants Sol Solet acull infants des dels 4 mesos als 3 anys. Som una escola petita i familiar, on pretenem que grans i petits se sentin com a casa i vulguin formar part essencial del nostre dia a dia. Creiem que la tasca compartida entre l’escola i la família afavoreix el desenvolupament integral dels nens i les nenes.

Els hàbits i les rutines formen part del nostre dia a dia a l’escola i venen condicionats per les necessitats fisiològiques dels infants, com la higiene, l’alimentació i el descans. A través de les rutines els infants adquireixen seguretat, autonomia i potencien la seva autoestima. Es consideren tots i cadascun dels moments de la vida de la llar com oportunitats d’aprenentatge, on podem fomentar el desenvolupament dels sentits, dels coneixements, les habilitats i les capacitats.

Els espais de la nostra llar estan organitzats amb intencionalitat educativa amb l’objectiu de convidar els infants a fer, crear, experimentar i gaudir de cada racó, compartint les pròpies experiències. Cada espai de l’aula es va modificant en funció de l’interès o ritme dels infants, l’època de l’any o el projecte que es treballa. Els acompanyem en el seu desenvolupament físic, intel·lectual, afectiu i social.

Durant la jornada escolar també trobem moments per afavorir experiències diferents de descoberta, manipulació, moviment, creació, comunicació i convivència, ja sigui a partir dels laboratoris, les propostes d’experimentació i expressió, les sessions de música o bé de les estones més properes a l’aula on juguem, expliquem un conte, cantem cançonetes o ens expressem lliurement a través d’un dibuix, una pintura o un mural fet entre tots i totes.

L’essència del Sol Solet és la relació i el vincle que establim tant amb els infants com amb les famílies, on totes i cada una d’elles formen part fonamental del nostre dia a dia, ens fan créixer i donen sentit a la nostra escola.

Pg. Doctor Barri - 08460 Santa Maria de Palautordera
Telèfon: 938 672 753
Adreça electrònica: ebm.solsolet@peretarres.org
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 04.03.2021 | 10:48

Imatges