Arxiu municipal

Servei d'arxiu municipal de Santa Maria de Palautordera.

El Servei d’Arxiu Municipal de Santa Maria de Palautordera és el servei de l'ajuntament destinat a l’organització, classificació, conservació i difusió del patrimoni documental local, tant pels usuaris interns com pels externs. Serveis que ofereix:

- Consulta de fons

- Suport a la investigació

- Reprografia

- Assessorament a arxius d’entitats i associacions

Horaris de consulta

Horaris de consulta: a concretar

Consultes i informació: 93 847 96 20

ajuntament@smpalautordera.cat


Quadre de fons

L’arxiu municipal de Santa Maria de Palautordera conté bona part dels fons que integren el patrimoni documental del municipi. La part més important és la dels fons generats per les diferents administracions municipals al llarg de la història, però també aplega fons públics no municipals, fons privats i col·leccions, i recull els testimonis documentals que els ciutadans i les entitats locals hi vulguin dipositar. Els fons que es conserven actualment són: 

Xarxa d’Arxius Municipals (XAM)

L'Arxiu Municipal de Santa Maria de Palautordera forma part de la Xarxa d’Arxius Municipals (XAM) de la Diputació de Barcelona des de l’any 2004. La XAM, coordinada per l'Oficina de Patrimoni Cultural (OPC), té com a objectiu consolidar un sistema regional de suport a l'organització i gestió dels serveis d'arxiu municipals de la província de Barcelona i es materialitza des de dues tipologies: el Programa de Manteniment i la Central de Serveis Tècnics.

Adreça:

Plaça de la Vila, 1

Darrera actualització: 26.02.2020 | 10:57