Cessió de compostadors

Cessió de compostador a preu subvencionat.

Si tens jardí, hort o un tros de terra pots participar en la reducció de residus. Com? Doncs fent compostatge al teu jardí. Des de fa anys, la Regidoria de Medi Ambient potencia el compostatge domèstic. El grup de compostaires de Palau, han apostat per un petit i poderós canvi, dedicant-hi una mica del seu temps, apartant les restes orgàniques de la cuina i les restes vegetals del jardí per incorporar-les al compostador, prèviament instal·lat al jardí, obtenint així un preciós adob per a la terra.

L'Ajuntament cedeix un compostador a un preu subvencionat, et donem la informació necessària per posar en marxa el compostatge, fem xerrades formatives i tallers. Us aclarim els dubtes que puguin sorgir sobretot al principi. Per qualsevol dubte o dificultat que tinguis amb el compostador, no dubtis en consultar-nos. 

Com aconseguir un compostador?

Lloc: Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

Dies: Dimecres tarda

Preu: 15,00 €

Documentació a aportar:  DNI 

Requisit: Ser resident a Santa Maria de Palautordera.

A més a més, a fi de fomentar l’autoreciclatge de les restes orgàniques i de jardineria mitjançant compostatge, l’Ajuntament efectua un descompte d’un 20% de la taxa d’escombraries a aquelles llars que facin compostage domèstic. Per tal de gaudir d’aquesta bonificació els interessats l’hauran de sol·licitar-ho anualment a l’Ajuntament. Un tècnic de l’Ajuntament visitarà la llar interessada per comprovar que realment es fa compostatge de manera correcta i sense ocasionar molèsties als veïns. El descompte es farà efectiu a la taxa d’escombraries de l’any següent al que s’ha sol·licitat.

Ajuntament - Oficina d'atenció ciutadana OAC

Plaça de la Vila, 1 - 08460 Santa Maria de Palautordera - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 479 620
Fax: 938 479 629
Adreça electrònica: ajuntament@smpalautordera.cat
Horari:  
De dilluns a divendres: 9 - 14 h
Dimecres: 17 - 19.30 h
Estiu (de l'1 de juny al 15 de setembre, inclosos) de dilluns a divendres: 9 - 14 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.02.2020 | 11:09