Servei de recollida de residus verds i de poda, porta a porta

Recollida porta a porta de les restes vegetals de poda i jardineria.

Les restes vegetals de poda i jardineria són un residu habitual en el nostre municipi. Aquest residu cal separar-lo de la resta de fraccions per tal de fer-ne una gestió correcta, essent el seu destí final la planta de compostatge on se'n fa adob. Les petites restes vegetals (gespa, plantes marcides, fulles, restes de l'hort...) es recullen conjuntament amb les restes de menjar mitjançant el contenidor d'orgànica, i les restes vegetals llenyoses o de mida gran es recullen a la deixalleria.

Donada la gran quantitat de restes de poda (branques d'arbre i arbustos, poda de tanques vegetals, poda de plantes enfiladisses...) que es generen a les llars del municpi, s'ha posat en marxa el nou nou servei de recollida de restes de poda porta a porta.

Com funciona?

1.  Vine a recollir gratuïtament una saca especial per a les restes vegetals a l'ajuntament. La primera és gratuïta. A partir de la segona, caldrà abonar l'import del seu cost.

2.  Omple la saca amb les restes de poda. (No l'omplis en excès perquè sigui manejable pels operaris.

3. Sol·licita'n la recollida trucant al telèfon 93 112 00 26 (de 9:30 h a 13:30 i de 15:00 a 17:30 h). Et donarem dia de recollida. Els dies de recollida són els dilluns i els divendres.

4. Deixa la saca davant de casa al vespre anterior al dia de recollida assignada i te'l passarem a recollir pel matí. Et tornarem la saca perquè la puguis reutilitzar.

Darrera actualització: 14.06.2022 | 10:23