Transport a demanda TAD

Servei de transport a la demanda pels residents a can Bosc i Temple-Virgili-ca n'Abril.

L'ajuntament, amb la col·laboració del col·lectiu local de taxistes, ofereix un servei de transport a la demanda pels residents a can Bosc, Temple-Virgili-ca n'Abril, amb connexió a l'estació de rodalies, l'ajuntament i el CAP. L'objectiu és garantir-los l'accessibilitat als serveis bàsics.

Qui se'n pot beneficiar?

Totes les persones residents en els barris del Temple-Virgili-ca n'Abril i can Bosc.

El servei de transport a la demanda funciona durant els dies feiners, de dilluns a divendres, des de qualsevol punt dels barris del Temple-Virgili-ca n'Abril i can Bosc (domicili o altres), fins l'estació de rodalies i el nucli urbà (ajuntament i CAP), i a l'inrevés. La tarifa és d'1 € per trajecte.

Característiques del servei

El servei cobreix l'anada i la tornada des de la porta del domicili fins al punt de parada fix origen /destí (estació de rodalies, CAP i ajuntament).

El servei és de transport públic compartit: es garanteix el punt d'origen i el de destí, tot i que el recorregut pot variar en funció de la demanda dels usuaris.

Com s'hi pot accedir?

Telèfon 900 696 566. 

  • Per a sol·licitar NOUS SERVEIS: els usuaris podran contactar amb nosaltres per telèfon de 8h a 16h
  • Per comunicar INCIDÈNCIES/ANUL·LACIONS: podran fer-ho fins les 19h

Cal indicar l'adreça del punt de recollida o d'arribada als barris del Temple-Virgili-ca n'Abril i can Bosc (domicili o altres).

Els serveis que es vulguin sol·licitar pels dilluns, caldrà reservar-los el dia feiner anterior (divendres, si s'escau).

L'anul·lació del servei s'ha d'efectuar amb un mínim de 2 hores d'antelació.

Darrera actualització: 31.05.2023 | 16:35