Transport a demanda TAD

Servei de transport a la demanda pels residents a can Bosc i Temple-Virgili-ca n'Abril.

L'ajuntament, amb la col·laboració del col·lectiu local de taxistes, ofereix un servei de transport a la demanda pels residents a can Bosc, Temple-Virgili-ca n'Abril, amb connexió a l'estació de rodalies, l'ajuntament i el CAP. L'objectiu és garantir-los l'accessibilitat als serveis bàsics.

Qui se'n pot beneficiar?

Totes les persones residents en els barris del Temple-Virgili-ca n'Abril i can Bosc.

El servei de transport a la demanda funciona durant els dies feiners, de dilluns a divendres, des de qualsevol punt dels barris del Temple-Virgili-ca n'Abril i can Bosc (domicili o altres), fins l'estació de rodalies i el nucli urbà (ajuntament i CAP), i a l'inrevés. La tarifa és d'1 € per trajecte.

Característiques del servei

El servei cobreix l'anada i la tornada des de la porta del domicili fins al punt de parada fix origen /destí (estació de rodalies, CAP i ajuntament).

El servei és de transport públic compartit: es garanteix el punt d'origen i el de destí, tot i que el recorregut pot variar en funció de la demanda dels usuaris.

Com s'hi pot accedir?

Cal efectuar la reserva amb 24 hores d'antelació trucant al telèfon 900 696 566, de dilluns a divendres feiners, de 8:00h a 20:00h. (Dissabtes, diumenges i festius no).

Cal indicar l'adreça del punt de recollida o d'arribada als barris del Temple-Virgili-ca n'Abril i can Bosc (domicili o altres).

Els serveis que es vulguin sol·licitar pels dilluns, caldrà reservar-los el dia feiner anterior (divendres, si s'escau).

L'anul·lació del servei s'ha d'efectuar amb un mínim de 2 hores d'antelació.

Darrera actualització: 26.02.2020 | 11:02