Xerrada "Com acompanyar la sexualitat dels infants"

Dilluns, 2 d'octubre de 2023 a les 00:00

Iniciem el trimestre amb la primera xerrada programada "Com acompanyar la sexualitat dels infants" dirigida per la psicòloga sexual Anna Salvia.
 

En aquesta primera xerrada es pretén respondre a preguntes com: No saps com reaccionar davant de certes preguntes i conductes?, Desitges que tinguin una educació sexual diferent de la teva?, Vols fer prevenció d’abusos sexuals i no saps per on començar?

L’objectiu és revisar i reformular l’educació sexual que donem als infants, i obtenir coneixements i recursos per acompanyar-los.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el projecte municipal “Intervenció comunitària educació sexual 0 a 12 anys” iniciat fa 5 anys amb la voluntat de facilitar eines, recursos, coneixements i ser un punt de reflexió per als diferents agents que formen la comunitat educativa (mestres, famílies, nens i nenes) en relació amb l’educació sexual.

La xerrada tindrà lloc aquest dijous 5 d’octubre a l’IE la Tordera de 17:30-19:30 h, és gratuïta i no cal inscripció prèvia, però tindrà aforament limitat.

 Anna Salvia és psicòloga en educació sexual i mare d'una noia de quinze anys i un nen de nou. Té una extensa experiència impartint xerrades i tallers sobre sexualitat en escoles, amb alumnat, famílies i professionals. És autora dels llibres infantils i juvenils: Es diu penis! i Es diu vulva!, La regla mola (si saps com funciona) i El semen mola (però necessites saber com funciona); i dels llibres per adults Una nueva manera de menstruar, El baile de la vida en las mujeres i Viatge al cicle menstrual.

Darrera actualització: 29.09.2023 | 12:35