Xerrades d'acompanyament d'educació sexual per a famílies

Dilluns, 2 d'octubre de 2023 a les 00:00

Tres noves xerrades d'acompanyament d'educació sexual per a infants de 0 a 12 anys adreçades a les famílies i a la comunitat educativa.

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera reprèn la presencialitat programant per aquest trimestre tres xerrades gratuïtes, a càrrec d'Anna Salvia i adreçades a les famílies. 

Les xerrades s'emmarquen dins del projecte municipal “Intervenció comunitària educació sexual 0 a 12 anys” que es va iniciar a les escoles de primària ja fa alguns cursos. 

Cada una de les sessions abordarà un dels temes importants enfocats a les diferents etapes dels infants amb la voluntat de facilitar eines, recursos, coneixements i ser un punt de reflexió per als diferents agents que formen la comunitat educativa (mestres, famílies, nens i nenes) en relació amb l’educació sexual.

Les xerrades a les famílies es complementen amb tallers als i les alumnes de 6è de les escoles de primària del municipi i una sessió adreçada als seus tutors i tutores, també dinamitzada amb l'Anna Salvia

Les xerrades s'imparteixen a les escoles municipals i el calendari és el següent:

Són activitats gratuïtes i no cal inscripció prèvia, però sí que hi haurà un aforament limitat.

Darrera actualització: 23.10.2023 | 12:23