Xerrada "Preparant-nos per als canvis a l'adolescència"

Dimecres, 11 d'octubre de 2023 a les 11:00

Segona xerrada programada dins del projecte municipal “Intervenció comunitària educació sexual 0 a 12 anys” dirigida per la psicòloga sexual Anna Salvia.

Després de la bona acollida de la primera xerrada programada, "Com acompanyar la sexualitat dels infants", continua el projecte d'intervenció comunitària amb la xerrada "Preparant-nos per als canvis a l'adolescència".

En aquesta segona xerrada es pretén respondre a preguntes com: A quina edat apareix la primera regla? I la primera ejaculació?, Com canviarà la vida del teu fill o filla a partir d'aquell dia?, Què cal explicar sobre el cicle menstrual, la masturbació, el porno o les relacions sexuals?

L’objectiu és revisar i reformular l’educació sexual que donem als infants, i obtenir coneixements i recursos per acompanyar-los.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el projecte municipal “Intervenció comunitària educació sexual 0 a 12 anys” iniciat fa 5 anys amb la voluntat de facilitar eines, recursos, coneixements i ser un punt de reflexió per als diferents agents que formen la comunitat educativa (mestres, famílies, nens i nenes) en relació amb l’educació sexual.

La xerrada tindrà lloc el dijous 19 d’octubre a l'Escola Matagalls de 17:30-19:30 h, és gratuïta i no cal inscripció prèvia, però tindrà aforament limitat.

 Anna Salvia és psicòloga en educació sexual i mare d'una noia de quinze anys i un nen de nou. Té una extensa experiència impartint xerrades i tallers sobre sexualitat en escoles, amb alumnat, famílies i professionals. És autora dels llibres infantils i juvenils: Es diu penis! i Es diu vulva!, La regla mola (si saps com funciona) i El semen mola (però necessites saber com funciona); i dels llibres per adults Una nueva manera de menstruar, El baile de la vida en las mujeres i Viatge al cicle menstrual.

Darrera actualització: 11.10.2023 | 10:58