És Nadal a Palau!

Dimarts, 28 de novembre de 2023 a les 00:00

Un any més ens acostem a les dates més especials de l'any, l'època de Nadal. En pocs dies entrarem en el mes de desembre i tenim moltes activitats per fer a Palau!

Pel Nadal d'aquest any hem preparat activitats per a totes les edats; des de la ja tradicional Fira de l'Escudella fins a la cavalcada dels Reis Mags

El tret de la sortida de les activitats de Nadal serà aquest diumenge 3 de desembre amb dues activitats solidàries; el Torneig d'Escacs al Centre Cívic i la Caminada per La Marató, amb inscripcions per 5€ a cepalautordera@gmail.com.

La majoria de les activitats d'aquesta campanya aniran en benefici a La Marató de TV3 d'enguany, per la salut sexual i reproductiva.

El cap de setmana del 16 i 17 de desembre no voldreu sortir del poble perquè us hem preparat activitats per a tots els gustos; Fira de l'Escudella, Pessebre Vivent, Tallers de Nadal, la Nit d'Espelmes o les Quines.

Els més petits podran fer cagar el Tió el dia 16 de desembre a la plaça Major, mentre que el 17 de desembre hi haurà la recepció de cartes per part del Patge Eliseu al carrer Major.

Les celebracions de Nadal acabaran amb el Taller de Fanalets per rebre els Reis Mags i la posterior Cavalcada amb el recorregut que finalitzarà a la plaça de la Vila.

En aquesta mateixa notícia trobareu el programa sencer de les activitats.

Acabem desitjant-vos unes molt bones festes!

Darrera actualització: 27.11.2023 | 12:40