Cloenda del Projecte Palau 2022

Dimarts, 14 de juny de 2022 a les 00:00

La setmana passada va finalitzar el Projecte Palau 2022 amb un acte de cloenda on l’alcalde Jordi Xena i la regidora d’ensenyament Marisol García van rebre el grup de 14 alumnes que aquest curs hi han participat, acompanyats de la seva tutora Rebeca Martínez i dos representants d’empreses participants com de l’ECO Fusteria Gara i de la Unió de Botiguers i Comerciants de Palau.

Va ser un moment de reconeixement als alumnes participants i al professorat que els acompanyava. També es va ressaltar la col·laboració de les empreses de Palau que acullen aquests joves i afavoreixen que aquests puguin contactar amb el món laboral.

En l’edició d’aquest curs hi ha col·laborat les empreses i associacions Afadis Baix Montseny, l’Ajuntament de Vallgorguina, l’ECO Fusteria Gara, Ca’l Virol, Euromaster Palautordera, Nuna Dona Estil, Pere Conesa i Blanc de Llinars del Vallès, la UBIC de Palau i el restaurant Turó de l’Home, l’Escola Bressol El Cabirol, i les escoles Fontmartina, Matagalls, Trentapasses i la Granja Escola.

El Projecte Palau va començar el 15 de desembre de 2004 quan es va signar un conveni de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera per al Projecte Palau d’atenció educativa a la diversitat de l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria de l’Institut Reguissol.

Aquest conveni de col·laboració ha estat vigent des del curs acadèmic 2004/05, i s’ha anat renovant aproximadament cada quatre anys que és el que estableix el document.

Des de l’Àrea d’Ensenyament es valora positivament el funcionament d’aquest projecte d’atenció a la diversitat a l’hora de donar suport als alumnes de segon cicle de l’Educació Secundària Obligatòria als alumnes que reuneixen el perfil del projecte.

 

Darrera actualització: 14.06.2022 | 14:05

Imatges