Convocatòria d’ajuts escolars municipals i comarcals pel curs 2022-23

Dimarts, 17 de maig de 2022 a les 00:00

Del 17 de maig al 15 de juny es poden sol·licitar els ajuts municipals i els ajuts de menjador del Consell Comarcal per al curs 2022-2023.

L'ajuntament ha publicat la convocatòria dels ajuts escolars municipals pel curs 2022-2023 i a la vegada també s’han publicat els del Consell Comarcal del Vallès Oriental. 

Presentació de sol·licituds dels ajuts municipals del 17 de maig  al 15 de juny, ambdós inclosos

En concepte de:

- Material escolar.

- Escola Bressol

- Menjador escolar

Aquests ajuts escolars estan dirigits a menors empadronats en el municipi de Santa Maria de Palautordera i matriculats a les escoles de Santa Maria de Palautordera, en etapa infantil, primària i secundària, i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

La tramitació dels ajuts es farà preferentment, a través de mitjans electrònics.

Per tramitar els ajuts de forma presencial, cal fer-ho en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimecres de 17 a 19 h durant el mes de maig.

 Trobareu adjunts els següents documents:

- Bases reguladores.

- Sol·licitud.

 

Presentació de sol·licituds dels ajuts comarcals del 17 de maig al 15 de juny, ambdós inclosos

L’objecte d’aquestes bases és regir la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts individuals de menjador a l’alumnat matriculat en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre i quan no els pertoqui la gratuïtat del servei.

La tramitació dels ajuts es pot fer a través de mitjans electrònics o presencialment, al registre de l’Ajuntament on resideixi la persona beneficiària.

 Trobareu adjunts els següents documents:

- Bases reguladores.

- Sol·licitud.

Darrera actualització: 17.05.2022 | 11:33