Festa Major de Sant Proget 2024

Dilluns, 8 de gener de 2024 a les 11:00

Després de l’èxit de la Festa Major de l’Aplec del Remei, us fem arribar el programa de la Festa Major de Sant Proget, per viure un cap de setmana únic i ple d’activitats per a tots els públics.

Per aquesta Festa Major us hem programat una gran quantitat d’activitats que descobrireu a l’interior del programa. Com sempre, hi ha activitats amb compra d’entrades anticipades: concert de l’Orquestra la Rosaleda, l’obra de teatre; “No et vesteixis per sopar” i la 37ª Mostra de Cuina.

Enguany, la venda d’entrades es farà diferent; el divendres 12 de gener es posaran a la venda la meitat d’entrades a través de www.activitatspalau.cat.

En canvi, la venda d’entrades física es farà en tres dies:

  • Dilluns 15 de gener de 10 h a 14 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.
  • Dimecres 17 i dijous 18 de gener de 16:30 h a 19:30 h a Can Rahull.

També es podran comprar entrades mitja hora abans de l'inici de cada espectacle a la taquilla, sempre que quedin entrades disponibles.

Cal recordar que hi ha col·lectius bonificats per la compra d’entrades; els jubilats empadronats a Palau, famílies nombroses, aturats, joves, alumnes de l’Escola d’Adults i nens entre 3 i 12 anys.

A més a més, hi ha altres activitats que requereixen inscripció prèvia; algunes de pagament com el tast de vins i el tast de cervesa i altres de gratuïtes com la Fluor Party. Dins del programa trobareu com inscriure-us a totes les activitats.

Aquest any, la Colla de Diables i Diablesses de Palautordera ens han organitzat la nit de dissabte amb “Maleïda Festa”, que comptarà amb Dj Badabronx i Dj Rule.

 

Darrera actualització: 05.01.2024 | 11:05