L’Ajuntament destina 2000€ per proporcionar material mèdic a Cuba

Dijous, 12 d'agost de 2021 a les 00:00

El consistori se suma a la campanya “Els bloquejos maten, la teva solidaritat dona vida” per proporcionar xeringues a l’illa caribenya.

El passat 22 de juliol es va aprovar a l’Ajuntament la moció presentada per la CUP Palautordera en la què es proposava col·laborar en la campanya internacional de solidarització amb Cuba “Els bloquejos maten, la teva solidaritat dona vida”.

La iniciativa, impulsada a nivell estatal per la ONG SODEPAZ (www.sodepaz.org), té com a objectiu reunir finançament per la compra de xeringues i agulles que s’enviaran a Cuba per facilitar l’administració de la vacuna contra la Covid-19.

Tot i haver desenvolupat la seva pròpia vacuna contra la Covid-19, Cuba no té el suficient material mèdic per administrar-la a la població general degut al bloqueig comercial imposat pels E.E.U.U a aquest país.

Per aquesta raó la campanya en la que s’afegeix el consistori busca posar solució al problema enviant fons i material. En solidaritat amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Palau destinarà 2000€ per donar suport a la campanya i a la població cubana.

Darrera actualització: 12.08.2021 | 12:59