Factura electrònica (E-fact)

L’e.FACT és el servei de factura electrònica de les administracions públiques catalanes per a la recepció de les factures electròniques per part dels seus proveïdors.

En aquest sentit, el servei e.FACT ni genera ni fa la gestió comptable de les factures doncs d’això s’encarreguen el programa de creació de factures electròniques que utilitzi el proveïdor i el programa de gestió comptable que utilitzi la administració destinatària, respectivament.

L’e.FACT es basa en un model que simplifica les relacions administració-proveïdor en els processos de facturació i que ofereix la possibilitat de treballar amb les diferents plataformes de mercat existents, evitant imposicions tecnològiques o organitzatives a emissors i a receptors, garantint així el principi de neutralitat tecnològica.

La bústia de factures electròniques és un portal web de lliure accés que permet als proveïdors de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera presentar factures i documents annexos: bústia de factures electròniques de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Codi DIR3 de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera: L01082592

Darrera actualització: 01.04.2022 | 11:35
Darrera actualització: 01.04.2022 | 11:35