Salutació de l'alcalde

Benvinguts i benvingudes al portal web de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, des d’on aprofito per fer una salutació cordial a tothom qui ens visita. Ens sentim molt satisfets de poder compartir amb tots i totes vosaltres el nostre poble, la nostra gent i el magnífic entorn que ens ofereix la vall de la Tordera, als peus del Montseny. Mitjançant aquesta pàgina web posem a l’abast de la ciutadania la informació actualitzada que sigui d’interès sobre el consistori, el municipi, els diversos tràmits i serveis, les notícies, avisos d'interès, l'agenda...

L’administració local, mica en mica, s’ha hagut d’anar modernitzant, i més ara que ens trobem en un moment en què les tecnologies de la informació tenen un paper determinant en el nostre dia a dia. Per això, l’equip de govern municipal que presideixo vol que aquest web sigui una eina fonamental i moderna que doni una visió fefaent de Palau, i que permeti mantenir canals d’informació constant amb la ciutadania. Es tracta de fer passos cada vegada més grans pel que coneixem com a e-administració, i fer accessible a tota la població, els mitjans per a poder interactuar, fer gestions i tràmits des de casa, i sense haver de desplaçar-se a l’edifici de l’ajuntament.

Sóc conscient que encara queda camí per recórrer, però la voluntat és que www.smpalautordera.cat sigui cada dia més un mitjà de comunicació de proximitat, dinàmic i vàlid per a tothom que estigui interessat en qualsevol aspecte de Santa Maria de Palautordera. Desitjo, des d’aquesta finestra virtual, que la pàgina web de l’ajuntament us sigui de la màxima utilitat.

L’alcalde,
Jordi Xena i Ibàñez

Darrera actualització: 13.05.2022 | 09:17
Darrera actualització: 13.05.2022 | 09:17