Avisos

 • Canvi de contenidors de l'entrada de Can Barceló 29 de setembre de 2022

  Amb motiu de les obres que es portaran a terme al pont de l’entrada de can Barceló, a partir de dilluns i mentre durin les obres els contenidors de l’entrada s’ubicaran de forma provisional al carrer Joan Miró amb cantonada al Carrer Pintor Fortuny. La ubicació d’aquest punt ha estat motivat per la necessitat de col·locar-los en un espai lliure de cables de llum i telèfon, donat que el buidatge dels contenidors de vidre, paper i envasos, es fa amb un camió grua que els aixeca per dalt.

 • llega 700 Possibles interferències a la TDT en els propers dies 22 de juny de 2022

  Arriba a Santa Maria de Palautordara un node de telefonia de nova generació que permetrà millorar la cobertura dels operadors mòbils en interiors i amb una major extensió a l'exterior.

 • Horari estiu deixalleria 21 de juny de 2022

  Us comuniquem que des de l’1 de juliol fins el 31 d’agost, la deixalleria farà l’horari d’estiu:

  ·        Dimarts de 16:00 a 19:00h  

  ·        De dimecres a diumenge de 8:00 a 14:00h  

 • Disposes d'un HABITATGE buit, en desús o en condicions per a ser LLOGAT? T'interessa el programa Reallotgem.cat ! 11 de febrer de 2022

  Fins ara, el programa REALLOTGEM.CAT cercava habitatges buits per reallotjar, per la via de la cessió d’ús, persones en situació d’emergència econòmica i social que havent obtingut proposta favorable d’adjudicació d’habitatge per part de la Mesa d’emergències de Catalunya o municipal, si era el cas, estaven pendents de reallotjament.

  Ara, a més, s’aprova una ampliació del programa per captar habitatges amb persones que ja siguin residents en aquests habitatges, per aquells casos que per motius de desnonament imminent es pugui oferir als seus residents un lloguer en el propi habitatge, o algun d’alternatiu que s’adeqüi a la unitat de convivència.

  Objectius del programa

  1. Destinar a lloguer social habitatges de propietat privada o apartaments.
  2. Incrementar la dotació d'habitatge social per posar a disposició de les meses d’emergències.
  3. Facilitar el reallotjament de les persones en situació d’emergència econòmica i social procedents de la Mesa d’emergències de Catalunya o municipal.
  4. Aturar desnonaments.
  5. Mantenir a la família en el mateix habitatge.
  6. Reduir l’increment de casos pendents de resoldre procedents de les Meses d’Emergència.

  Destinataris

  • Persones en situació d’emergència econòmica i social que havent obtingut proposta favorable d’adjudicació d’habitatge per part de la Mesa d’emergències de Catalunya o municipal, si és el cas, estiguin pendents de reallotjament.
  • Principalment, propietaris d’habitatges ubicats en els municipis en els quals hi ha casos de persones en situació d’emergència pendents de reallotjament per part de la Mesa d’emergències de Catalunya o municipal.
  • Complementàriament, establiments hotelers en la modalitat d’hotels apartament.
 • Escut de Santa Maria de Palautordera Subscriviu-vos al nostre butlletí digital ! 11 de març de 2020

  Vols rebre notícies, activitats i anuncis oficials a la teva bústia de correu?

Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29
Darrera actualització: 15.06.2016 | 12:29