Club tir amb arc palauenc
Colla Castellera Baix Montseny
Colla Gegantera i Grallera de Santa Maria de Palautordera
Colla de gitanes Cancell del Montseny
Comissió d'actes culturals
Consorci Besòs-Tordera
El 29 de febrer de 1988, es va constituir el Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs amb l’aprovació, per part de 25 ajuntaments d’aquesta conca i de l’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i Tractament de Residus, dels seus Estatuts (publicat al B.O.P. núm. 190, de 9 d’agost). El 29 de juny de 2016, la Junta General del Consorci va dur a terme una modificació dels seus estatuts per ampliar l’àmbit d’actuació d’aquest ens als municipis de la conca de la Tordera, passant a denominar-se Consorci Besòs Tordera. Amb aquesta modificació, es permet l’adhesió voluntària al Consorci de qualsevol municipi d’aquesta conca. Actualment, el Consorci està integrat per 68 ens, dels quals 64 són municipis del Barcelonès, Moianès, Osona, Vallès Occidental i Vallès Oriental, amb una població al voltant de 2.400.000 habitants. La resta són la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.
Consorci Localret
Localret és el consorci local format per les administracions locals de Catalunya per acompanyar els municipis en la seva transformació digital. Des de finals dels anys vuitanta i principis dels anys noranta estem immersos en una revolució tecnològica sense precedents, provocada per l’aparició i la ràpida extensió d’Internet i de totes aquelles eines que faciliten la comunicació i garanteixen un accés a la informació cada cop més eficaç. Els avenços tecnològics van comportar la millora i el desenvolupament de les tecnologies i de les infraestructures de telecomunicacions, que constitueix el suport material mitjançant el qual es pot transmetre i rebre grans volums d’informació a gran velocitat.
Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental
A finals de l’any 2000 s’inicià el procediment per aprovar i constituir el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, amb l’aprovació dels seus estatuts, a instància del Consell Comarcal i diversos ajuntaments de la comarca, amb la finalitat de realitzar la creació, gestió i prestació de forma unificada de serveis i activitats d’interès comú en matèria de residus a la nostra comarca, i també gestionar, mitjançant delegació expressa dels seus membres, totes aquelles activitats i serveis vinculats amb el seu objecte i finalitats, que es recollien en l’article 5 dels estatuts. El procés culminà en la constitució del Consorci el 13 de novembre de 2001 i la seva posterior inscripció en el Registre d’Entitats Locals de Catalunya, si bé altres ajuntaments s’incorporaren amb posterioritat.
Coordinadora de Serveis Socials
Cor de Cambra de Palautordera
Coral veus mixtes del Montseny
Creu Roja
Càrites parroquial
Deixalleria municipal
La deixalleria és un centre de recollida de residus. L'ús es gratuït per als palauencs, els petits industrials estan subjectes a un preu públic.
Directora escola d'adults
Directora ràdio Vitamènia
Ediciones Originales
Educadora social
El Porxo associació d'habitatge cooperatiu
El Racó de ca l´Eli
Enginyer municipal
Escola Bressol Municipal El Cabirol
Escola bressol de titularitat municipal amb gestió indirecta, sostinguda amb l'ajut del Departament d'Educació.
Escola Bressol Municipal Sol Solet
Centre de titularitat municipal amb gestió indirecta, sostingut amb l'ajut del Departament d'Educació.
Primer cicle d'educació infantil (0 a 3 anys) amb 1 línia educativa distribuïda en:
Total: 41 places
Escola Fontmartina
L'escola Fontmartina és un centre públic on s'imparteixen classes a alumnes d'Educació Infantil (de 3 a 5 anys) i d'Educació Primària (de 6 a 11 anys).
Escola Matagalls
L'escola Matagalls és un centre de titularitat pública que neix el curs 2004-2005. Escola d'una sola línia d'Educació Infantil (P3, P4 i P5) i d'Educació Primària (de 1r a 6è).
La nostra escola aposta per una pedagogia competencial on es valoren i potencien les capacitats de cadascú, enriquint-nos els uns amb els altres a través del treball cooperatiu, interdisciplinar, on tots puguem compartir, provar, equivocar-nos, espavilar-nos, ser lliures, aprendre i avançar conjuntament.