Comunicació

Plans, programes i campanyes
Agenda
Notícies
 • Tornada a l'escola Preguntes freqüents sobre la tornada a l'escola 17.09.2020

  Amb la finalitat de resoldre els dubtes que sorgeixen entre les famílies, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha elaborat un document amb les preguntes més freqüents entre la ciutadania.

 • Campanya comerç Palau 2020 Campanya rasca i guanya "Compra a Palau - Tots hi guanyem!" 15.09.2020

  L’Ajuntament en col·laboració amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Santa Maria de Palautordera (UBIC Palau) impulsen la campanya “Compra a Palau – Tots hi guanyem!” amb la finalitat de dinamitzar les vendes dels establiments locals, incentivar el consum, fidelitzar i captar nous clients, així com sensibilitzar als consumidors de la importància de mantenir el comerç local de Santa Maria de Palautordera.

 • El pare Manel pregoner de l'Aplec del Remei 2017 L’Ajuntament expressa el seu condol per la mort del pare Manel 10.09.2020

  Avui és un dia de dol per la mort del pare Manel (Manel Pousa Engronyat), a l’edat de 75 anys.

  Creador de la fundació que porta el mateix nom a través de la qual treballava per a la reinserció de les persones preses, vivia actualment a la parròquia de Trinitat Vella, d'on era capellà.

 • Cartell actes institucionals 11S a Santa Maria de Palautordera Actes institucionals de l'11S Diada Nacional de Catalunya a Santa Maria de Palautordera 09.09.2020

  Aquest divendres 11S, Diada Nacional de Catalunya a Santa Maria de Palautordera s'han organitzat diversos actes institucionals.

  A partir de 2/4 de 12 del matí a la plaça de la Vila -amb aforament limitat i amb registre d'entrada-:

  - Presentació de l'acte a càrrec de Merlí Garcia, regidor de Cultura.

  - Lectura del manifest per part de l'ANC Palautordera

  - Parlament a càrrec de Jordi Xena, alcalde

  Els actes institucionalos es clouran amb el Ball de l'Homenatge que farà la Colla de Gitanes Cancell del Montseny i un breu recital de cançó catalana per part del Cor de Cambra Palautordera.

  Cal recordar l'ús de la mascareta, el rentat de mans i la distància.

  Organitza: ANC Palautordera i Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

 • Portada La Veu de Palau 70 La Veu de Palau 70 08.09.2020

  Edició de La Veu de Palau n. 70 corresponent al trimestre dels mesos de setembre, octubre i novembre. Com a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19 aquesta edició només és en versió digital.

 • Mapa SMP Mapa interactiu del covid per municipi 04.08.2020

  L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), organisme de la Generalitat, disposa d’una pàgina web amb tota la informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l'estat i l'evolució de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya.

   

   

 • Recollida trastos vells Afectacions en el servei de recollida de voluminosos 31.07.2020

  Per problemes tècnics a l’empresa de recollida de voluminosos, la recollida d’aquests no s’ha pogut realitzar el dia indicat. 
  S’està treballant per resoldre la situació actual al més aviat possible.

 • Isidre Gavín anuncia tercer carril Can Pagà El Departament de Territori i Sostenibilitat impulsarà un projecte per afavorir la seguretat viària en l’accés a la urbanització de Can Pagà 30.07.2020

  El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha anunciat que el Departament de Territori i Sostenibilitat impulsarà pròximament la redacció d’un projecte per a millorar l’accés a la urbanització de Can Pagà des de la BV-5301.

  L’obra, que es licitarà durant l’any que ve, consistirà en la formació d’un tercer carril central per als girs a l’esquerra, amb un pressupost d’uns 150.000 euros.

 • Reobertura Ajuntament Reobertura de l'ajuntament 08.06.2020

  A partir d'aquest dilluns 8 de juny l'Ajuntament reprèn l'atenció presencial seguint aquestes mesures:

 • escut Obertura de centres educatius fase 2 05.06.2020

  CENTRES EDUCATIUS D'EDUCACIÓ INFANTIL 2n grau, DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

 • logo EMM PALAU Preinscripció oberta curs 20/21 ! 04.06.2020

  Escola Municipal de Música de Palau 

 • Fase 0 avançada Santa Maria de Palautordera entra en fase 0 avançada 18.05.2020

  Santa Maria de Palautordera des d'aquest dilluns 18 de maig és en fase 0 avançada el que es coneix per fase 0,5. Això vol dir que tot i continuar estant en la fase de confinament el govern espanyol permet una mica menys de restriccions. En el document adjunt  s'expliquen els canvis.

 • Escut de la Generalitat de Catalunya El Govern allarga al maig la moratòria en el pagament del lloguer d'habitatges gestionats per la Generalitat 07.05.2020

  El Govern ha estès al mes de maig, a través d’una resolució signada pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la moratòria en el pagament del lloguer per a les persones físiques arrendatàries d’habitatges i per a les persones físiques o jurídiques arrendatàries de locals comercials del parc administrat per la Secretaria de l’Agenda Urbana i Territori, mitjançant  l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

 • Escut de la Generalitat de Catalunya El Govern aprova la represa gradual de les obres i contractes de serveis suspesos per la Covid-19 06.05.2020

  El Govern ha aprovat avui aixecar la suspensió de l’execució de les obres de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic decretada el 27 de març per pal·liar els efectes de la pandèmia de la Covid-19. 

 • Escut de la Diputació de Barcelona Modificacions de la normativa d'habitatge en la Llei 5/2020 d'acompanyament als pressupostos 06.05.2020

  S'ha publicat al DOGC de 30 d'abril de 2020 la Llei d'acompanyament als Pressupostos de la Generalitat de Catalunya, LLEI 5/2020, del 29 d'abril, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic i de creació de l'impost sobre les instal·lacions que incideixen en el medi ambient, que entra en vigor l'1 de maig de 2020.

 • ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa Marketplace empresarial Covid-19 09.04.2020

  Us informem que ja fa uns dies des d'ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'Empresa) s'ha desplegat un servei d’oferta i demanda per fer front a l’emergència sociosanitària provocada pel coronavirus: el Marketplace empresarial COVID-19.

 • Mesures adoptades per àrees a l'Ajuntament 08.04.2020

  Per fer front a les conseqüències del COVID-19, l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha adoptat una sèrie de mesures per àrees.

  S'adjunta pdf on trobareu tota la informació.

   

 • El poble és el protagonista Vols compartir un moment? 01.04.2020

  Des de l'Ajuntament es vol elaborar un vídeo en el qual totes les palauenques i palauencs en siguin els protagonistes.

 • Comunicat de l'alcalde Jordi Xena 21.03.2020

  Paraules del nostre alcalde Jordi Xena a totes les palauenques i palauencs.

  Siguem responsables, quedem-nos a casa!

  #joactuo #joemquedoacasa

 • Tancament dels equipaments i dependències municipals 13.03.2020

  El tancament afecta tots els equipaments i dependències municipals.

Més noticies
Tràmits
Serveis
Equipaments