Comunicació

Plans, programes i campanyes
Agenda
Notícies
 • Carnaval 2021 Participa al carnaval online! 15.02.2021

  Per complir amb les mesures sanitàries i restriccions vigents, enguany es proposa un sorteig via xarxes socials.

 • Resultat votacions al Parlament 2021 14.02.2021
 • eleccions 14 f Es canvien les ubicacions dels col·legis electorals per atendre les mesures de seguretat amb motiu de la pandèmia 08.02.2021

  El proper diumenge 14 de febrer és previst que se celebrin les eleccions al Parlament de Catalunya. Atesa la situació sanitària a causa de la Covid-19, per aquestes eleccions s’ha desenvolupat un protocol específic per a l’adequació dels col·legis electorals i per al procediment de vot en la mesa electoral i escrutini. 

 • Punt recarrega elèctric Punt de recarrega elèctric 01.10.2020

  El punt de recàrrega elèctrica situat al C/ Jaume I ja està en marxa.

  Per utilitzar el punt de recàrrega us heu d’instal·lar l’aplicació EV charge, omplir un formulari de registre i ja podreu carregar els vostres vehicles elèctrics.

  En el mateix punt de recarrega elèctric trobareu els codis QR per a instal·lar-vos l'aplicació EV charge tant per Android com Apple. 

   

 • Tornada a l'escola Preguntes freqüents sobre la tornada a l'escola 17.09.2020

  Amb la finalitat de resoldre els dubtes que sorgeixen entre les famílies, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha elaborat un document amb les preguntes més freqüents entre la ciutadania.

 • Sorteig final de la campanya Campanya rasca i guanya "Compra a Palau - Tots hi guanyem!" 15.09.2020

  El dissabte 9 de gener es va celebrar el sorteig final de la campanya de dinamització comercial “Compra a Palau – Tots hi guanyem!”. Aquest es va retransmetre en directe a través del compte d’Instagram de l’Ajuntament, on encara el podeu trobar.

  D’entre totes les butlletes (premiades i no premiades) dipositades a les urnes de l’Ajuntament es van sortejar i repartir els tres premis finals:

  • 3.000 € - LA PALAUENCA DE NADAL per a Mariona Cabezudo Perxachs
  • 2.000 € - EL PALAUENC GRAN per a Sara Muñozo Guerra
  • 1.000 € - EL PALAUENC PETIT per a Nani Lluch Calomarde
 • Cartell actes institucionals 11S a Santa Maria de Palautordera Actes institucionals de l'11S Diada Nacional de Catalunya a Santa Maria de Palautordera 09.09.2020

  Aquest divendres 11S, Diada Nacional de Catalunya a Santa Maria de Palautordera s'han organitzat diversos actes institucionals.

  A partir de 2/4 de 12 del matí a la plaça de la Vila -amb aforament limitat i amb registre d'entrada-:

  - Presentació de l'acte a càrrec de Merlí Garcia, regidor de Cultura.

  - Lectura del manifest per part de l'ANC Palautordera

  - Parlament a càrrec de Jordi Xena, alcalde

  Els actes institucionalos es clouran amb el Ball de l'Homenatge que farà la Colla de Gitanes Cancell del Montseny i un breu recital de cançó catalana per part del Cor de Cambra Palautordera.

  Cal recordar l'ús de la mascareta, el rentat de mans i la distància.

  Organitza: ANC Palautordera i Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

 • Reobertura Ajuntament Reobertura de l'ajuntament 08.06.2020

  A partir d'aquest dilluns 8 de juny l'Ajuntament reprèn l'atenció presencial seguint aquestes mesures:

 • escut Obertura de centres educatius fase 2 05.06.2020

  CENTRES EDUCATIUS D'EDUCACIÓ INFANTIL 2n grau, DE PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

 • logo EMM PALAU Preinscripció oberta curs 20/21 ! 04.06.2020

  Escola Municipal de Música de Palau 

 • Fase 0 avançada Santa Maria de Palautordera entra en fase 0 avançada 18.05.2020

  Santa Maria de Palautordera des d'aquest dilluns 18 de maig és en fase 0 avançada el que es coneix per fase 0,5. Això vol dir que tot i continuar estant en la fase de confinament el govern espanyol permet una mica menys de restriccions. En el document adjunt  s'expliquen els canvis.

 • Escut de la Generalitat de Catalunya El Govern allarga al maig la moratòria en el pagament del lloguer d'habitatges gestionats per la Generalitat 07.05.2020

  El Govern ha estès al mes de maig, a través d’una resolució signada pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la moratòria en el pagament del lloguer per a les persones físiques arrendatàries d’habitatges i per a les persones físiques o jurídiques arrendatàries de locals comercials del parc administrat per la Secretaria de l’Agenda Urbana i Territori, mitjançant  l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

 • Escut de la Generalitat de Catalunya El Govern aprova la represa gradual de les obres i contractes de serveis suspesos per la Covid-19 06.05.2020

  El Govern ha aprovat avui aixecar la suspensió de l’execució de les obres de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic decretada el 27 de març per pal·liar els efectes de la pandèmia de la Covid-19. 

 • Escut de la Diputació de Barcelona Modificacions de la normativa d'habitatge en la Llei 5/2020 d'acompanyament als pressupostos 06.05.2020

  S'ha publicat al DOGC de 30 d'abril de 2020 la Llei d'acompanyament als Pressupostos de la Generalitat de Catalunya, LLEI 5/2020, del 29 d'abril, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic i de creació de l'impost sobre les instal·lacions que incideixen en el medi ambient, que entra en vigor l'1 de maig de 2020.

 • ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa Marketplace empresarial Covid-19 09.04.2020

  Us informem que ja fa uns dies des d'ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'Empresa) s'ha desplegat un servei d’oferta i demanda per fer front a l’emergència sociosanitària provocada pel coronavirus: el Marketplace empresarial COVID-19.

 • El poble és el protagonista Vols compartir un moment? 01.04.2020

  Des de l'Ajuntament es vol elaborar un vídeo en el qual totes les palauenques i palauencs en siguin els protagonistes.

 • Comunicat de l'alcalde Jordi Xena 21.03.2020

  Paraules del nostre alcalde Jordi Xena a totes les palauenques i palauencs.

  Siguem responsables, quedem-nos a casa!

  #joactuo #joemquedoacasa

 • Tancament dels equipaments i dependències municipals 13.03.2020

  El tancament afecta tots els equipaments i dependències municipals.

Més noticies
Tràmits
Serveis
Equipaments