Notícies

 • Portada FM Remei 2020 Festa Major Aplec del Remei 2020 28 de setembre de 2020

  Un any més us fem arribar el programa d'activitats de la Festa Major Aplec del Remei 2020.

  Aquest any podreu trobar el programa en versió digital tant a la pàgina web de l'Ajuntament com escanejant els codis QR que trobareu als cartells de Festa Major.

  Amb l'objectiu d'oferir una Festa Major segura s'han près totes les mesures i recomanacions establertes per la Generalitat: Entrades esglaonades, venda online d'entrades, distància i mascareta per seguir fent #culturasegura 

 • Microblanding Avís als establiments que realitzen microblanding 27 de setembre de 2020

  Vist que la realització de microblanding, genera riscos sanitaris similars a les pràctiques de tatuatge, micropigmentació i pírcing, als establiments on es realitzi microblanding  els és d'aplicació  el  Decret 90/2008, de 22 d´abril , el qual estableix la obligació de disposar de l'autorització municipal per realitzar microblanding, que caldrà sol.licitar a l'Ajuntament, i s'atorgarà prèvia inspecció sanitària.

   

   

 • Tergeta deixalleria Consulta les teves entrades a deixalleria 22 de setembre de 2020

  Pots consultar el nombre de visites realitzades a la deixalleria!

 • Curs teatre musical Inscripcions cursos i tallers de Can Rahull 21 de setembre de 2020

  Aquesta setmana s’han obert les inscripcions als cursos i tallers de Can Rahull. Els cursos van destinats a totes les edats i hi ha una oferta pels joves i adolescents.

 • fem_esport Convocatòria d’ajuts municipals per a l'activitat esportiva temporada 20-21 21 de setembre de 2020

  Oberta la convocatòria dels ajuts municipals per a l'activitat esportiva, temporada 20-21, per a menors empadronats en el municipi de Santa Maria de Palautordera.

  Presentació de sol·licituds del 21 de setembre al 9 d'octubre de 2020.

  La tramitació dels ajuts es farà p referentment, a través de mitjans electrònics.

  Per tramitar els ajuts de forma p resencial, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93.847.96.25 (de 9 a 14 hores).

  Trobareu adjunts els següents documents:

  - Bases reguladores.

  - Formulari de s ol·licitud.

 • Parc Pau Casals Aprovada inicialment la nova Ordenança municipal de gestió de residus municipals i neteja viària 19 de setembre de 2020

  Com a eina de suport per aconseguir donar compliment a la obligació que tenen els municipis d’arribar al 60% de reciclatge aquest 2020, l’Ajuntament ha aprovat inicialment i per unanimitat, en el Ple municipal del mes de juliol, la nova Ordenança municipal de recollida de residus i neteja viària. El text es troba en període d’exposició pública. Posteriorment, en cas que es presentin al·legacions, aquestes es resoldran i es procedirà a l’aprovació definitiva. Està previst que la nova ordenança entri en vigor aquesta tardor.

 • Palau60/20 Com està evolucionant la generació de residus amb la pandèmia? 18 de setembre de 2020

  Les dades de recollida del primer semestre del 2020 no han estat bones. La pandèmia del coronavirus ha modificat els hàbits d’una part de la població i s’ha trencat la bona tendència de 10 anys consecutius de reducció de la fracció resta (residus barrejats no dipositats als contenidors corresponents).

 • Escut de la Generalitat de Catalunya La Generalitat obre una línia d'ajuts de 16 milions per a l'adquisició de vehicles elèctrics i la instal·lació de punts de recàrrega 17 de setembre de 2020

  Els ciutadans i empreses podran sol·licitar els ajuts a partir de demà.

 • Tornada a l'escola Preguntes freqüents sobre la tornada a l'escola 17 de setembre de 2020

  Amb la finalitat de resoldre els dubtes que sorgeixen entre les famílies, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha elaborat un document amb les preguntes més freqüents entre la ciutadania.

 • Campanya comerç Palau 2020 Campanya rasca i guanya "Compra a Palau - Tots hi guanyem!" 15 de setembre de 2020

  L’Ajuntament en col·laboració amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Santa Maria de Palautordera (UBIC Palau) impulsen la campanya “Compra a Palau – Tots hi guanyem!” amb la finalitat de dinamitzar les vendes dels establiments locals, incentivar el consum, fidelitzar i captar nous clients, així com sensibilitzar als consumidors de la importància de mantenir el comerç local de Santa Maria de Palautordera.

 • Usuaris parc Reguissol Usuaris del parc caní del parc del Reguissol 15 de setembre de 2020

  Donada la importància d'aconseguir una bona convivència entre els diferents usuaris del Parc del Reguissol, al ser aquest un espai de passeig i gaudi per a famílies, infants i grups escolats, així com de camí  de pas per anar al Parc Canï, es recorda als propietaris dels gossos de la obligatorietat de:

 • Cartell curs Obertes les inscripcions al curs de monitor d’educació ambiental 13 de setembre de 2020

  Si tens entre 16 i 29 anys i estàs a l’atur aquest trimestre pots realitzar gratuïtament el curs

 • Començament de curs 2020-2021 Escola segura 12 de setembre de 2020

  En aquest espai les famílies hi podran trobar tota la informació sobre les actuacions que es portin a terme en l'àmbit educatiu i la situació de la comunitat en el context actual de pandèmia, així com les mesures i decisions que es prenguin i afectin el desenvolupament de les activitats escolars.

 • El pare Manel pregoner de l'Aplec del Remei 2017 L’Ajuntament expressa el seu condol per la mort del pare Manel 10 de setembre de 2020

  Avui és un dia de dol per la mort del pare Manel (Manel Pousa Engronyat), a l’edat de 75 anys.

  Creador de la fundació que porta el mateix nom a través de la qual treballava per a la reinserció de les persones preses, vivia actualment a la parròquia de Trinitat Vella, d'on era capellà.

 • Compostatge Ja has demanat el descompte de la taxa d'escombraries per fer compostatge? 9 de setembre de 2020
 • Cartell actes institucionals 11S a Santa Maria de Palautordera Actes institucionals de l'11S Diada Nacional de Catalunya a Santa Maria de Palautordera 9 de setembre de 2020

  Aquest divendres 11S, Diada Nacional de Catalunya a Santa Maria de Palautordera s'han organitzat diversos actes institucionals.

  A partir de 2/4 de 12 del matí a la plaça de la Vila -amb aforament limitat i amb registre d'entrada-:

  - Presentació de l'acte a càrrec de Merlí Garcia, regidor de Cultura.

  - Lectura del manifest per part de l'ANC Palautordera

  - Parlament a càrrec de Jordi Xena, alcalde

  Els actes institucionalos es clouran amb el Ball de l'Homenatge que farà la Colla de Gitanes Cancell del Montseny i un breu recital de cançó catalana per part del Cor de Cambra Palautordera.

  Cal recordar l'ús de la mascareta, el rentat de mans i la distància.

  Organitza: ANC Palautordera i Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

 • Portada La Veu de Palau 70 La Veu de Palau 70 8 de setembre de 2020

  Edició de La Veu de Palau n. 70 corresponent al trimestre dels mesos de setembre, octubre i novembre. Com a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19 aquesta edició només és en versió digital.

 • Curs seguretat alimentària i Covid-19 Curs on line "Seguretat alimentària i Covid-19" 4 de setembre de 2020

  CONVOCATÒRIES:

  dimarts 15 de setembre de 9 a 11 hores

  dijous 17 de setembre de 15 a 17 hores

  dimarts 22 de setembre de 9 a 11 hores

 • Servei de recollida de poda porta a porta Ampliació del servei de recollida de poda porta a porta 4 de setembre de 2020

  Durant aquests últims mesos, hi ha hagut una demanda molt superior a l'habitual del servei de recollida de poda porta a porta dels dissabtes. Alhora de poder donar un bon servei, s'ha decidit ampliar a dos dies per setmana la recollida de poda. I a partir d'ara les recollides de poda seran els dimarts i els dissabtes.

 • Mapa SMP Mapa interactiu del covid per municipi 4 d'agost de 2020

  L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), organisme de la Generalitat, disposa d’una pàgina web amb tota la informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l'estat i l'evolució de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya.

   

   

Darrera actualització: 03.12.2019 | 11:19
Darrera actualització: 03.12.2019 | 11:19