Participació Ciutadana

Elaborarem, per primera vegada al nostre municipi, uns pressupostos participatius. Els pressupostos participatius són un exercici d’aprofundiment democràtic a través del qual les persones o entitats del municipi poden decidir de manera directa una part del pressupost públic. Entre d’altres, els pressupostos participatius permeten la participació directa de la ciutadania en l’elaboració dels pressupostos públics. Els ciutadans han de reflexionar entorn a les necessitats del seu municipi i prioritzar sobre les mateixes. I tot això a través d’un procés participatiu.

Per la primera edició dels pressupostos participatius ens centrarem en el col·lectiu més jove del municipi. Amb aquesta primera fase o prova pilot apostem per educar als més joves en participació ciutadana i, d’aquesta manera, també aconseguirem apropar-los a l’Ajuntament.

Notícies

  • 26 de setembre de 2022 Inscripcions pel Circuit de Paint Ball de Festa Major Cartell paintball

    El diumenge 9 d'octubre podreu gaudir d'un trepidant circuit de Paint Ball: acció, aventura, adrenalina i companyonia! Estigueu atents a les dates d'inscripció, ja que les places són limitades. Us podeu inscriure individualment o en grup!

  • 15 de setembre de 2022 Festa Major Aplec del Remei 2022 Portada programa FM

    Del 7 al 16 d’Octubre tornarem a gaudir de la Festa Major Aplec del Remei.

Activitats

Darrera actualització: 22.03.2022 | 16:40