Ensenyament

Notícies
 • Classe informàtica escola d'adults Comencen les inscripcions pels cursos de l’Escola d’Adults 03.09.2021

  Del 3 al 16 de setembre s’obren les inscripcions pels cursos del Centre Municipal de Formació d’Adults Ferran Soldevila. Enguany l’Escola d’Adults torna a obrir les seves portes per donar resposta a les necessitats formatives de joves i adults ja sigui formació bàsica, laboral i per al lleure i cultura.

 • consell infants Cloenda del Consell d’Infats de Santa Maria de Palautordera 28.06.2021

  El passat 16 de juny es va celebrar l’acte de cloenda del Consell d’Infants de Santa Maria de Palautordera a les 18 hores de la tarda.

 • Cloenda Palau Projecte Cloenda del Projecte Palau 22.06.2021

  El passat 16 de juny va finalitzar el Projecte Palau amb un acte de cloenda on l’alcalde Jordi Xena i la regidora d’ensenyament Maria Soledad García van rebre el grup de 17 alumnes que aquest curs hi ha participat, acompanyats de la cap d’estudis i la seva tutora Carmen Orozco.

 • guia't Arriba la XII edició de la Fira Guia't 2021 09.03.2021

  Del 22 al 26 de març, se celebrarà de forma virtual una nova edició de la Fira Guia't

 • PLA EDUCACIÓ S’inicia el procés de treball per la creació del Pla Local d’Educació (PLE) a Santa Maria de Palautordera 26.02.2021

  Aquest dijous s’ha realitzat el primer ple per l’elaboració del Pla Local d’Educació (PLE) amb la participació dels regidors i tècnics de l’Ajuntament de Palau, l’Alcalde del Municipi, el senyor Jordi Xena, el senyor Josep Colomer tècnic de la Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona i les consultores epecialitzades en l'enfortiment de les xarxes locals d’educació, infància i Joventut, Laura Mencía i Bruna Coll.

 • portes obertes UI, L’any vinent a P3! I ara què? 23.02.2021

  Aviat comença una nova etapa per a totes, per atots vosaltres, petits i grans, i us volem convidar a parlar d’aquest canvi. Enguany per les mesures sanitàries vigents, no podrem fer la sessió en format presencial. Us oferim la possibilitat de fer-la online.

 • Preinscripció Preinscripció i matriculació curs 2021/22 22.02.2021

  En aquest apartat hi trobaràs informació sobre el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i matrícula dels i les alumnes als centres educatius de la vila.

Més noticies
Serveis
Més serveis